Dagen Uren Minuten Seconden
Als de afteller het niet doet even op F5 drukken of vernieuwen.

woensdag, december 07, 2005

Bevestiging Aanmelding


Jeroen Wilms
Dorpsstraat 1
2715 DT Zoetermeer




Venray, 5 december 2005


Beste Jeroen,

Leuk dat je besloten hebt met Travel Active naar het buitenland te gaan! Wij hebben je aanmelding ontvangen en bevestigen met deze brief dat je bent ingeschreven voor ons High School programma. De eerste stap is hiermee gezet!

Bijgesloten tref je het uitgebreide aanmeldingspakket aan voor het High School programma in het land van je keuze. We raden je aan om het pakket goed door te lezen voordat je het gaat invullen, zodat je een beeld krijgt van de informatie die je in dit pakket moet geven en je later geen wijzigingen meer hoeft te maken. We raden je aan om een kopie van het uiteindelijke pakket te maken voordat je het naar ons opstuurt.

Probeer je pakket binnen drie weken na ontvangst aan ons terug te geven. Eventuele formulieren van je huisarts of school kan je later nasturen. Wij zullen jou en je ouders binnenkort uitnodigen voor een interview, waar jullie meer informatie krijgen over het programma en je motivatie voor deelname wordt bekeken. Als wij de indruk hebben gekregen dat je de juiste verwachtingen hebt van het High School programma, dan zullen wij jouw pakket naar onze partnerorganisatie in het buitenland sturen. Zij beslissen uiteindelijk of je wel of niet aan het programma mag deelnemen en zullen ons binnen enkele weken, na ontvangst van je pakket, laten weten of je geaccepteerd bent voor het programma.

Wij streven naar een open en duidelijke communicatie, om jouw beslissing en de periode voorafgaand aan je vertrek zo goed mogelijk te laten verlopen. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 0478-55 1900 of door een email te sturen highschool@travelactive.nl.

Heel veel succes met het invullen van je pakket!

Met vriendelijk groet,


Michelle en Jessica
High School Team
Travel Active

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Nu is het officieel:D spannend ^_^

woensdag, december 07, 2005 9:08:00 a.m.  

Een reactie posten

<< Home