Dagen Uren Minuten Seconden
Als de afteller het niet doet even op F5 drukken of vernieuwen.

vrijdag, oktober 14, 2005

Ontmoet Travel Active!


Travel Active Informatiebijeenkomsten
Wanneer je na het lezen van informatie over het High School programma nog boordevol vragen zit, dan is deze dag het moment om een antwoord te krijgen op al je vragen. Op deze dag maak je kennis met Travel Active, is er een presentatie en zullen al je vragen worden beantwoord door Travel Active medewerkers en oud-deelnemers. Wij helpen je graag verder met al je plannen voor 2006. Aan het bijwonen van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Tijdens deze bijeenkomst wordt het High School programma uitgebreid gepresenteerd. Naast informatie over diverse landen, wordt er tevens aandacht geschonken aan het wonen in een gastgezin, het leven in een andere cultuur, je vakkenpakket en de regels en gewoontes op een buitenlandse school. Ook komen je ouders alles te weten over kosten en de persoonlijke begeleiding van Travel Active.

Uiteraard krijg je volop de gelegenheid om vragen te stellen en te praten met oud-studenten. Op deze bijeenkomsten kun je je ook aanmelden voor het programma, zodat we meteen voor je aan de slag kunnen gaan. Wie weet zit jij het schooljaar 2006/2007 in heel andere schoolbanken!

0 Comments:

<< Home