Dagen Uren Minuten Seconden
Als de afteller het niet doet even op F5 drukken of vernieuwen.

vrijdag, december 02, 2005

High School/ High School Nieuw Zeeland Programma

Superonderwijs in een waanzinnig mooi land
Wie kiest voor High School Nieuw-Zeeland, reist naar één van de verst mogelijke reisoorden vanuit Nederland gezien. Aan de andere kant van de wereld, op het zuidelijk halfrond, vind je een soort pocketuitgave van de wereld. Op het Noorder- en Zuidereiland liggen gletsjers, vulkanen, geisers, oerwouden en goudgele zandstranden binnen bereisbare afstanden dus je kunt je wel voorstellen, dat wonen in dit ‘buitensportparadijs’ supergaaf is! Het Brits getinte onderwijssysteem is zeer goed ontwikkeld waardoor je zeker met veel extra bagage naar Nederland terugkeert.
High Schools in Nieuw-Zeeland kenmerken zich door het grote aanbod in vakken en vooral ook de vele mogelijkheden wat betreft de buitenschoolse activiteiten. Nieuw-Zeelanders zijn dol op (buiten)sport, daar ga je als uitwisselingsstudent natuurlijk flink van profiteren! Zwemmen, rugby, hiking, klimmen; de faciliteiten hiervoor op de scholen zijn uitstekend. Ook vakken als debating, fotografie, toneel of dans kun je tijdens of na school met je klasgenoten volgen.

Nieuw-Zeelanders staan bekend als zeer relaxed en behulpzaam. Bij je gastgezin voel jij je direct helemaal thuis! In dit prachtige land maak je kennis met de bijzondere Maori-cultuur. Deze bevolkingsgroep valt op door hun bijzondere gezichtsuitdrukkingen, grote tatoeages en krijgsdansen. Beroemd is de ‘haka’, een krijgsdans die je niet alleen bij rugbywedstrijden, maar ook zeker rond het kampvuur zelf mag uitproberen!