Dagen Uren Minuten Seconden
Als de afteller het niet doet even op F5 drukken of vernieuwen.

dinsdag, oktober 25, 2005

Bevesting Informatiebijeenkomst


Jeroen Wilms
Dorpsstraat 1
2715 DT Zoetermeer



Venray, 24 oktober 2005

Beste Jeroen,

Get ready for take off! Je hebt je aangemeld voor onze informatiebijeenkomst op zaterdag 5 november 2005 in het Park Plaza Hotel in Utrecht. Bijgevoegd vind je jouw persoonlijke 'boardingpass'; je toegangsbewijs tot een wereld vol informatie over ons High School programma. Vergeet niet deze 'boardingpass' mee te nemen.

We verwachten je voor de presentatie op zaterdag 5 november in het Park Plaza Hotel in Utrecht om 10.45 uur. De presentatie start om 11.00 uur. Het kan erg druk zijn in het centrum van Utrecht en daarom adviseren wij je om op tijd te vertrekken.

Tijdens je presentatie krijg je volop informatie over ons High School programma, onder andere over je vakkenpakket, het leven in een gastgezin, buitenschoolse activiteiten, de verzekering en nog veel meer waardevolle informatie. Nadat wij je wat uitgebreider hebben voorgelicht over onze mogelijkheden, heb je alle tijd om je specifieke vragen te stellen aan medewerkers van Travel Active en om de enthousiaste ervaringen te horen van onze oud-studenten. Het team van Travel Active helpt je graag bij de voorbereidingen voor jouw reis.

Maak je dromen waar!
Mocht je deel willen nemen aan ons programma, dan kun je je al tijdens de bijeenkomst aanmelden. Wij informeren je gelijk over de exacte procedure vanaf de aanmelding tot vertrek. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze gegevens vind je bovenaan de brief.

Tot ziens op zaterdag 5 november!

Met vriendelijke groet,


Maike Peeters
Marketing & Communicatie

0 Comments:

<< Home