Dagen Uren Minuten Seconden
Als de afteller het niet doet even op F5 drukken of vernieuwen.

maandag, juni 12, 2006

Op Avontuur

Nog precies een maand te gaan en dan is het zover: onze oudste zoon voor een jaar naar Nieuw Zeeland. Veel ouders vragen ons of we dat geen eng idee vinden ... Maar, als je zelf met veel plezier de wereld over reist, je je kinderen internationaal probeert op te voeden, ze nota bene in drie verschillende landen geboren zijn en beide ouders als tiener ook al zonder ouders naar een ander continent geweest zijn, dan kun je alleen maar trots zijn dat je kind dat enthousiasme heeft overgenomen ! De wereld is immers zoveel groter dan dit kikkerlandje en er is zoveel te ontdekken en te leren. Dus van onze kant geen angst of aarzeling maar slechts aanmoediging om zo'n avontuur te ondernemen ...
 
Ook ben ik er trots op dat Jeroen er zelf hard voor werkt en niet alleen op zijn ouders rekent voor de financiering. Hij heeft inmiddels al zijn zakgeld bijelkaar verdiend en daardoor ook wel eens nee moeten zeggen op aantrekkelijke uitnodigingen en feestjes van vrienden. Dat is niet gemakkelijk geweest maar je hebt toch maar volgehouden.
 
En, voordat je het weet is het weer December ... We kijken er nu al als rest van het gezin naar uit om Jeroen op te zoeken. Zo wordt jouw avontuur ook echt het avontuur van het hele gezin.
 
Jeroen, geniet met volle teugen van jouw komend avontuur, je hebt het dubbel en dwars verdiend !
 
Je pa.