Dagen Uren Minuten Seconden
Als de afteller het niet doet even op F5 drukken of vernieuwen.

donderdag, juni 01, 2006

Visum papieren


Jeroen Wilms
Dorpsstraat 1
2728 HN Zoetermeer



Venray, 30 mei 2006


Beste Jeroen,

Hierbij sturen we jou meer informatie over het aanvragen van een studentenvisum voor Nieuw Zeeland. Wij wachten op dit moment op een gastgezin voor jou. Zodra een familie jou heeft uitgekozen en de bevestiging van de plaatselijke High School in orde is, zal onze partnerorganisatie deze informatie naar ons toesturen en zulllen wij direct contact met je opnemen.

Op het moment dat jouw plaatsing rond is kan jij het 'Student Visa' hier in Nederland aanvragen. Wij sturen je heirbij al de errste informatie over het visum waardoor jij je beter kan voorbereiden hierop. Vul nu alvast de aanvraag in en lees meer hoe je de betaling voor het visum in orde kan maken. Bewaar deze papieren goed. Zodra wij jouw plaatsinggegevens binnen krijgen, kan jij je aanvraag meteen op de post doen. Het verwerken van jouw papieren duurt maximaal tien dagen, wacht er daarom geen dag langer mee!

Wij hopen jouw plaatsing voor de voorbereidingsbijeenkomst van 17 juni binnen te krijgen. Hou er echter rekening mee dat de plaatsing tot vlak voor vertrek binnen kunnen komen. Wij zullen er alles aan doen om op tijd het visum voor jou rond te krijgen.

We wensen alvast veel succes met de verdere voorbereidingen! Heb je vragen over ingesloten informatie dan kun je ons altijd bereiken op:
0478-551 900.

Met vriendelijke groet,



Michelle en Jessica
High School Team
Travel Active