Dagen Uren Minuten Seconden
Als de afteller het niet doet even op F5 drukken of vernieuwen.

zondag, april 02, 2006

Meeting!

From: Kelly Noten
Date: 28-mrt-2006 21:04
Subject: Meeting!
To: High School 2006 Deelnemers

Hallo allemaal!

Omdat de vorige meetings allemaal heel gezellig waren willen we er snel weer 1 houden. Het lijkt ons leuk om dit keer naar Amsterdam te gaan. We kunnen misschien eerst een rondvaart maken en daarna ergens wat eten, maar meer ideetjes zijn altijd welkom.

Nu is het nogal lastig om een datum in de komende tijd tot ons vertrek te nemen waarop iedereen kan. In de maand juni zullen veel mensen misschien veel gaan werken en ook in juli misschien en dan zullen er nog wel mensen op vakantie gaan. Ook omdat de examens eraan komen is het best moeilijk. Nou willen we eigenlijk de meeting in het weekend van zaterdag 15 april en zondag 16 april houden. We vroegen ons af wat jullie het beste uitkomt zaterdag of zondag. Er waren al een paar mensen die misschien niet kunnen dat is wel jammer, maar in de vakantie kunnen er zeker al een hoop mensen niet ook omdat het nogal dichtbij de examens is. Op goede vrijdag is niet iedereen vrij dus dat gaat ook niet. We hopen dat er veel mensen er zin in hebben en kunnen. 10 Juni is de voorbereidingsbijeenkomst van TA en dan zullen we elkaar ook (bijna) allemaal nog zien.

Nou dit was het wel even voor nu. Het zou fijn zijn als jullie laten weten welke datum jullie het beste uitkomt, zodat we daarna verder kunnen kijken J

Liefs Kelly & Pamela

Aangezien we met een erg grote groep zijn, hopen we dat we iedereen hebben bereikt. Als iemand merkt dat we iemand vergeten zijn, laat het dan even aan een van ons weten zodat we dit kunnen verhelpen!

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Leuk zo'n bijeenkomst!
Zijn dat dan allemaal mensen die ook naar Nieuw Zeeland gaan?

zondag, april 02, 2006 8:36:00 p.m.  
Blogger Jeroen Wilms said...

Nee, het zijn allemaal mensen die met Travel Active een jaar High School in het buitenland gaan doen. Het merendeel is wel voor Amerika.
Er zijn er maar 4 die naar Nieuw-Zeeland gaan.

Maar het zijn zeker meer dan 50 naar wie dat mailtje is verstuurd. Dat wordt dus echt wel gezellig.

Ik ga er waarschijnlijk wel heen. Gewoon lekker gezellig kletsen en ervaringen uitwissellen.

Ben wel benieuwd...

zondag, april 02, 2006 10:39:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home