Dagen Uren Minuten Seconden
Als de afteller het niet doet even op F5 drukken of vernieuwen.

dinsdag, juni 20, 2006

TeleStunt - Waarom, waar, wanneer en hoe?

Normaal zet ik nooit reclame op m'n weblog, maar nu even een uitzondering
Waarom?
TeleStunt is de ideale manier om goedkoop te bellen. In binnen en buitenland. In dit geval dus ook voor Nieuw-Zeeland. Ik heb verschillende positieve reacties hierop gehoord (logisch natuurlijk) en heb deze mensen beloofd Teledump uit te leggen op mijn weblog. Ik heb echter een goedkopere aanbieder gevonden. Bij deze dus...

Waar?
Op www.telestunt.nl

Wanneer?
Je kunt de service van teledump op elk moment van de dag gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 en een halve week per jaar...

Hoe?
Dit is voor veel mensen het belangrijkste kopje. Iedereen wil wel weten hoe je goedkoop kunt bellen...

Op telestunt.nl kun je voor elk land ter wereld een toegangsnummer vinden. Het toegangsnummer bestaat uit 0900-**** (de 4 sterretjes staan voor 4 cijfers die per land anders zijn). Dit toegangsnummer moet je bellen (lokaal tarief). Je betaalt alleen een starttarief van 4,5ct. Vervolgens wordt verteld hoeveel het bellen naar het betreffende land gaat kosten, het huidige tarief dus. Vervolgens moet je het nummer waarnaar je wilt bellen intoetsen. Let echter wel op! Toets wel de twee nullen van het land nummer in, maar laat de eerste nul van het netnummer weg. Sluit vervolgens af met een hekje.

De afrekening vindt plaats via je normale telefoonrekening onder het kopje 0900-servicenummers. Alle tarieven zijn in eurocent en inclusief BTW.

Let op dat een 0900-nummer met je mobiel bellen heel veel geld kost. Je starttarief wordt dus veel duurder.

Het toegangsnummer voor Nieuw-Zeeland is:
  • 0900-1444 (vast) waarvoor je maar 3 ct per minuut voor hoeft te betalen.
  • 0900-1925 (mobiel) waarvoor je maar 25 ct per minuut voor hoeft te betalen.


Mocht TeleStunt nou niet werken? Kijk dan op Teledump.nl (iets duurder) of Telediscount.nl (duurst maar nog steeds goedkoop).