Dagen Uren Minuten Seconden
Als de afteller het niet doet even op F5 drukken of vernieuwen.

donderdag, augustus 17, 2006

Step Ahead en Auckland

Ik zou vandaag en morgen eigenlijk in Hamilton zitten voor een cursus op het gebied van serveren, wijnschenken, alcohol-kennis, couvert-kennis, enz. Maar helaas, vanwege het overlijden van de Maori Queen Te Ata is deze cursus uitgesteld tot de 21e en 22e van September.

Het plan was verder om vrijdag direct uit de cursus naar Auckland te gaan. Wouter en ik gaan er een weekendje naar zijn oude oppas Joris. Die is 2 jaar geleden naar Nieuw Zeeland verhuist. Wij kunnen er nu goed gebruik van maken: hij verleent ons onderdak.
Ik ga dus niet meer vanuit Hamilton maar gewoon vanuit Ngaruawahia.

Auckland, City of Sails
Verder heb ik in Auckland ook met Milou afgesproken. Zij is een andere uitwisselingsstudent van Travel Active maar neemt deel aan het prive programma. Milou had het bijna voor elkaar weten te krijgen dat we met z'n drieen naar een rugby wedstrijd van de All Blacks tegen de Walibis konden. Maar helaas was ze net 10 minuten te laat. Jammer want we hadden ons er allemaal op verheugd. Een klassieke wedstrijd (Ajax-Feyenoord) die altijd leuk schijnt te zijn leek ons wel leuk voor onze rugby-vuurdoop.
We gaan nog steeds wat doen maar weten nog niet wat. Milou gaat wat regelen.